NETWERK


Wij ondersteunen leuke initiatieven en verbinden ons aan die netwerken die er werkelijk toe doen
en waar wij 100% achter willen én kunnen staan.

Voetbal Vereniging VRC

Beeldenstorm Reclamebureau is sponsor en mediapartner van voetbal vereniging VRC uit Veenendaal. De bedoeling is om VRC als echte familievoetbalclub goed en duidelijk te onderscheiden van de andere voetbalverenigingen in de regio. Dit doen we gek genoeg door het voetbal en de ware voetbalbeleving op alle manieren centraal te stellen. Hier kan je nog meer te weten komen over VRC.

Communicatie platform Gemeente Veenendaal

Samen met twee andere reclamebureaus maakt Beeldenstorm Reclamebureau deel uit van de communicatie denktank Promotie en Citymarketing Veenendaal. Het doel is om Veenendaal als woonplaats, werkbestemming en winkelbestemming op de goede en doordachte manier te positioneren. Mede door de ontwikkelde ‘Veenendaal Doet’ campagne is Veenendaal in 2013 verkozen tot beste Winkelstad van Nederland.

Dopper, the bottle is the message

Dopper is een initiatief ter promotie van kraanwater en het terugdringen van de berg plastic afval. Hiervoor ontwikkelde Dopper het ideale flesje voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi. Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval! De Dopper is een Nederlands ontwerp en wordt klimaatneutraal geproduceerd, is vrij van BPA en draagt bij aan drinkwaterprojecten in Nepal. Beeldenstorm Reclamebureau ondersteunt deze actie en is officieel Dopper punt. Hier kan je nog meer lezen over Dopper.

Schoolvoetbal Veenendaal

Beeldenstorm Reclamebureau draagt ook belangeloos een warm hart toe aan het schoolvoetbal in Veenendaal. Voor veel kinderen is dit een eerste kennismaking met het voetbal.