WHAT’S IT ALL ABOUT

“NAAR HET THEATER GAAN IS ECHT TOF!”

CASE

Theater De Lampegiet krijgt regelmatig schoolklassen van het basisonderwijs op bezoek. Veel kinderen zijn echter nog nooit in het theater geweest en hebben geen idee wat de bedoeling is of hoe ze zich moeten gedragen.

Hoe kun je kinderen enthousiast maken voor het theater én ze op een passende manier leren wat je kan verwachten tijdens zo’n bezoek?

ONS ANTWOORD

Activeer én informeer de doelgroep!
Maak aansprekende filmpjes die leerlingen op een leuke manier meer leert over het theater en alles wat daarbij komt kijken.

Onbekend maakt onbemind. Wie niet weet wat er allemaal bij een theater komt kijken, kan er ook niet enthousiast over worden.

Dus lanceerden wij een activatiecampagne. Samen met de doelgroep gingen we op pad om voor alle bouwgroepen (onder-, midden- en bovenbouw) een passend filmpje te maken over wat je kan verwachten in het theater.

Maar niet alleen in de voorbereiding werd doelgroepgerichte actie ondernomen. Aansluitend op de filmpjes werd ook de programmering aangepast. De eerste theaterervaring wordt zo echt een totaalervaring, waarbij kennis én plezier samenkomen!

HET RESULTAAT

  • Een activatiecampagne specifiek gericht op alle bouwgroepen
  • Aansprekende filmpjes die gedeeld zijn op alle scholen in Veenendaal
  • Enthousiaste leerlingen die weten wat je kan verwachten in het theater
  • Een passend theaterprogramma dat samen met de filmpjes een totaalervaring vormt

Budget: € 5.000

Wil je meer weten over dit project of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP