WHAT’S IT ALL ABOUT

“WE WILLEN MEER DOEN DAN ALLEEN LINTJES DOORKNIPPEN.”

CASE

 De Unie van Waterschappen wil graag de kracht van jongeren laten zien. Ze willen jongeren mee laten werken. Op dit moment hebben ze het Nationale Jeugdwaterschap, waarmee ze willen zorgen dat jongeren meer betrokken worden bij waterbeheer in eigen land.

Maar in hoeverre dragen deze jongeren daadwerkelijk een steentje bij? Hoe kan het waterschap de kracht van de jongeren nog beter laten zien?

ONS ANTWOORD

Daag ze uit!

Gebruik de jongeren niet alleen ‘ter promotie’ van je bedrijf, maar laat ze ook daadwerkelijk wat doen.

In een sessie met jonge bestuurders van de waterschappen, hebben we ze uitgedaagd met een challenge. Er werd een probleem voor ze neergelegd en ze kregen 2 uur de tijd om met een oplossing te komen. Wat blijkt: daag jongeren uit en ze komen razendsnel met snelle, innovatieve en doeltreffende oplossingen!

Jongeren kunnen én willen meer dan bedrijven vaak denken. Laat ze niet alleen lintjes doorknippen, maar zie en benut hun potentie!

Om de bestuurders te overtuigen van de kracht van jongeren binnen hun organisatie, is de challenge gevangen in een filmpje. Dit filmpje kan getoond worden om te laten zien wat jongeren aan een bedrijf bij kunnen dragen.

HET RESULTAAT

  • Unie van Waterschappen weet veel beter waar de kracht van jongeren zit
  • Door te weten waar de kracht zit, kan deze ook beter ingezet worden
  • Jongeren voelen zich meer gezien, gehoord en verbonden met het waterschap
  • Jongeren hebben het gevoel écht iets te kunnen bijdragen en doen dat ook!

Budget:  €3.500 – €5.000

Wil je meer weten over dit project of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP