TEAM


André Merlijn

Directeur / Strateeg


André Merlijn is de eerste die je te spreken krijgt als je met een probleem zit. We hebben het hier dan over marketing & communicatie vraagstukken waar je als bedrijf zelf niet uitkomt. Als strateeg komt hij graag tot de kern. Zijn verantwoordelijkheid is dat Beeldenstorm originele en creatieve oplossingen oplevert boven verwachting. Dankzij zijn jarenlange ervaring als marketeer, weet hij bedrijven succesvol te positioneren en hun toegevoegde waarde in de communicatie door te vertalen.

Email Andre Merlijn

PIETER VAN RIJNBACH

Directeur / Creatie


Als Art Director en eindverantwoordelijke houdt Pieter de concepten scherp in het oog. zodat de behoeften van de klant vertaald worden in heldere vormgeving en er boven verwachting uitzien. Daarnaast illustreert en schetst hij ook ontwerpen uit de losse pols.

Email Pieter van Rijnbach

Jeroen Uitdenbogaard

Conceptontwikkelaar


Jeroen laat zich door alles inspireren. Hij weet wat er speelt op het gebied van vormgeving, evenementen, mode, festivals, websites en blogs. Een trendwatcher pur sang die nooit de deur uitgaat zonder zijn Iphone en camera. Met zijn gevoel voor stijl, sfeer en beleving weet hij concepten steeds weer de juiste uitstraling te geven.

Email Jeroen Uitdenbogaard

Nick Vinclair

Grafisch vormgever


Nick is een echte alleskunner. Met zijn scherpe oog ziet hij direct wat er aan een concept moet gebeuren. Ook het uitwerken hiervan kent geen geheimen voor hem. Als hij niet aan het werk is, is hij zijn graffiti art aan het verbeteren bij Straatkapers. 

Email Nick Vinclair

Marjon van ’t Foort

Grafisch vormgever


Met haar gevoel voor stijl weet Marjon elk project weer de juiste uitstraling te geven. Van complete campagnes tot social ads, niets is te gek. En videobewerking is haar nieuwe ding. Verder kan je haar in het wild tegenkomen als larp!

Email Marjon van ’t Foort

Lieke Maring

Grafisch vormgever


Onze pietje precies binnen ons team die met vormgeving speelt maar wel op een manier dat het allemaal klopt. En aanpassingen zijn al gedaan voordat je de vraag kan stellen. Sneller als het licht dus. Oh en ze speelt niet alleen met vormen maar sinds kort ook op haar nieuwe syntheziser!

Email Lieke Maring

Iza Molina

Grafisch vormgever


Alles wat Iza maakt is sowieso Instawaardig.  Ze kan niet alleen supergoed Illustreren en tekenen het zit ook nog eens in haar DNA. En schrik niet maar af en toe hoor je tijdens een online meeting haar kittens miauwen.

Email Iza Molina

Henny de Leeuw

Accountmanager


Er zijn maar weinig mensen die nee zeggen tegen Henny, onze energieke en enthousiaste account manager. En dat is nu ook precies de reden waarom Henny zorgt voor nieuwe klanten van Beeldenstorm. Verder onderhoudt ze contacten met onze relaties. Niet alleen omdat dit commercieel handig is, maar ook omdat ze gewoon benieuwd is waar jouw bedrijf mee bezig is.

Email Henny de Leeuw

Jamie Lee Nass

Officemanager


Jamie Lee is onze spin in het web. Zij bewaart het overzicht, is kampioen ‘checklist’ en regelt planningen, agenda’s, briefings e.d. binnen een handomdraai.
Ze zorgt ervoor dat ieder project vlekkeloos verloopt en ze houdt de opdrachtgever op de hoogte van de stand van zaken. Ook met al je vragen kan je bij haar terecht. En, in het uitzonderlijke geval dat ze zelf het antwoord niet weet, ze zorgt er wel voor dat ze er achter komt!

Email Jamie Lee Nass

Marian Kok

Boekhoudster


Marian is onze boekhoudster die op een makkelijke manier en tot in de puntjes het financiële gedeelte voor haar rekening neemt. Heb je een vraag over een betaling of factuur neem dan gerust contact met haar op.

Email Marian Kok

Renée van Boekel

Onderzoek & strategie


Renée weet als geen ander dat je de doelgroep pas echt goed kan bereiken als je weet wat er speelt en wat de trends zijn. Renée vult haar dagen dan ook met straatinterviews, co-creaties en onderzoek op locatie. De resultaten worden gepresenteerd en door vertaald naar een goed advies. In haar hometown Nijmegen glijdt ze in hetzelfde professionele tempo door op de schaats.


Email Renée van Boekel

Geke Kloosterziel

Communicatiespecialist


Geke vertaalt de resultaten uit onze onderzoeken naar praktische communicatierichtlijnen. Ze zorgt ervoor dat jongeren jouw boodschap lezen én er wat mee doen. Ook als je wil dat je tekst goed geschreven is en aansluit bij de doelgroep moet je bij haar zijn. Geke verzorgt niet alleen kraakheldere teksten, maar ook twee wollige konijnen.


Email Geke Kloosterziel

BEELDENSTORM WERKT GRAAG SAMEN MET:


Sanne Heymann

Content writer


Van persbericht tot Facebookpost. Sanne vertaalt alle ideeën van Beeldenstorm in heldere, pakkende teksten. En als ze niet bezig is met schrijven, dan draagt ze ook graag haar steentje bij als creatieve sparringspartner of staat ze voor de camera te presenteren.

Email Sanne Heymann

Robèrt Guérain

Illustrator/sneltekenaar

Met stift en potlood tovert Robèrt jou gedachten, een strategie of een customer journey in een handomdraai op papier terwijl je praat. Daarnaast denkt Robèrt met je mee en kan je ontzettend met hem lachen.