TEAM


André Merlijn

Directeur / Strateeg


André Merlijn is de eerste die je te spreken krijgt als je met een probleem zit. We hebben het hier dan over marketing & communicatie vraagstukken waar je als bedrijf zelf niet uitkomt. Als strateeg komt hij graag tot de kern. Zijn verantwoordelijkheid is dat Beeldenstorm originele en creatieve oplossingen oplevert boven verwachting. Dankzij zijn jarenlange ervaring als marketeer, weet hij bedrijven succesvol te positioneren en hun toegevoegde waarde in de communicatie door te vertalen.

Email Andre Merlijn

PIETER VAN RIJNBACH

Directeur / Creatie


Als Art Director en eindverantwoordelijke houdt Pieter de concepten scherp in het oog. zodat de behoeften van de klant vertaald worden in heldere vormgeving en er boven verwachting uitzien. Daarnaast illustreert en schetst hij ook ontwerpen uit de losse pols.

Email Pieter van Rijnbach

Jeroen Uitdenbogaard

Conceptontwikkelaar


Jeroen laat zich door alles inspireren. Hij weet wat er speelt op het gebied van vormgeving, evenementen, mode, festivals, websites en blogs. Een trendwatcher pur sang die nooit de deur uitgaat zonder zijn Iphone en camera. Met zijn gevoel voor stijl, sfeer en beleving weet hij concepten steeds weer de juiste uitstraling te geven.

Email Jeroen Uitdenbogaard

Nick Vinclair

Grafisch vormgever


Nick is een echte alleskunner. Met zijn scherpe oog ziet hij direct wat er aan een concept moet gebeuren. Ook het uitwerken hiervan kent geen geheimen voor hem. Als hij niet aan het werk is, is hij zijn graffiti art aan het verbeteren bij Straatkapers. 

Email Nick Vinclair

Megan Lefers

Grafisch vormgever


Met haar gevoel voor stijl weet Megan elk project weer de juiste uitstraling te geven. Van complete campagnes tot social ads, niets is te gek. Haar creativiteit komt regelmatig tot uiting in een nieuwe haarkleur, waardoor het elke week weer een verassing is of we haar nog herkennen!

Email Megan Lefers

Anne Griffioen

Grafisch vormgever


Anne is een pietje precies in haar grafische werk. Ze zorgt er dan ook voor dat alles tot in de puntjes overeen komt. Van planningsbord tot website, van website tot huisstijl, het kan allemaal niet perfect genoeg! In haar vrije tijd houdt ze ervan om sokken te kopen, zodat ze elke dag weer met een fijne mismatch op het werk kan verschijnen.

Email Anne Griffioen

Henny de Leeuw

Accountmanager


Er zijn maar weinig mensen die nee zeggen tegen Henny, onze energieke en enthousiaste account manager. En dat is nu ook precies de reden waarom Henny zorgt voor nieuwe klanten van Beeldenstorm. Verder onderhoudt ze contacten met onze relaties. Niet alleen omdat dit commercieel handig is, maar ook omdat ze gewoon benieuwd is waar jouw bedrijf mee bezig is.

Email Henny de Leeuw

Jamie Lee Nass

Officemanager


Jamie Lee is onze spin in het web. Zij bewaart het overzicht, is kampioen ‘checklist’ en regelt planningen, agenda’s, briefings e.d. binnen een handomdraai.
Ze zorgt ervoor dat ieder project vlekkeloos verloopt en ze houdt de opdrachtgever op de hoogte van de stand van zaken. Ook met al je vragen kan je bij haar terecht. En, in het uitzonderlijke geval dat ze zelf het antwoord niet weet, ze zorgt er wel voor dat ze er achter komt!

Email Jamie Lee Nass

Annemieke Kleijer

Assistent office manager


Annemieke zal waarschijnlijk de eerste zijn die je aan de telefoon krijgt en/of degene die je verwelkomt op kantoor met een goede bak koffie. Ze ondersteunt ons bij al haar werkzaamheden. Van het bijhouden van de planning tot het maken van offertes, Annemieke regelt het wel. Annemieke is echt een duizendpoot die zorgt dat het hele team lekker aan het werk kan blijven.

Email Annemieke Kleijer

Marian Kok

Boekhoudster


Marian is onze boekhoudster die op een makkelijke manier en tot in de puntjes het financiële gedeelte voor haar rekening neemt. Heb je een vraag over een betaling of factuur neem dan gerust contact met haar op.

Email Marian Kok

Renée van Boekel

Onderzoek & strategie


Renée weet als geen ander dat je de doelgroep pas echt goed kan bereiken als je weet wat er speelt en wat de trends zijn. Renée vult haar dagen dan ook met straatinterviews, co-creaties en onderzoek op locatie. De resultaten worden gepresenteerd en door vertaald naar een goed advies. In haar hometown Nijmegen glijdt ze in hetzelfde professionele tempo door op de schaats.


Email Renée van Boekel

BEELDENSTORM WERKT GRAAG SAMEN MET:


Sanne Heymann

Content writer


Van persbericht tot Facebookpost. Sanne vertaalt alle ideeën van Beeldenstorm in heldere, pakkende teksten. En als ze niet bezig is met schrijven, dan draagt ze ook graag haar steentje bij als creatieve sparringspartner of staat ze voor de camera te presenteren.

Email Sanne Heymann

Robèrt Guérain

Illustrator/sneltekenaar

Met stift en potlood tovert Robèrt jou gedachten, een strategie of een customer journey in een handomdraai op papier terwijl je praat. Daarnaast denkt Robèrt met je mee en kan je ontzettend met hem lachen.